Transformational Cupping Therapy

 

Ervaar een holistische benadering van welzijn, waarbij lichaam en geest in harmonie worden gebracht. Mijn transformational cupping therapy is ontworpen om niet alleen fysieke spanning te verlichten, maar ook om emotioneel welzijn te bevorderen. Elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften. 

Transformational cupping is een vorm van dry-cupping waarbij er naast het bewegen met de cups ook gebruik wordt gemaakt van onder andere manuele therapie, voeding en het ontgiften van het lichaam. Er worden verschillende Westerse en Oosterse geneeswijzen gecombineerd om zo voor iedere klacht het gewenste resultaat te kunnen behalen. Nieuwe wetenschappelijke studies tonen aan dat het bindweefsel herinneringen en emoties vasthoudt.

Transformational Cupping zal letterlijk het trauma, het afval en de negatieve energie uit de cellen halen. Na een Transformational Cupping therapie behandeling voelen mensen zich lichter, niet alleen fysiek maar ook mentaal en energetisch. Ze merken dat bepaalde negatieve patronen er niet meer zijn en dat hun leven is veranderd. Zonder veel zwaar intern werk te verzetten of zelfs zonder over hun problemen te hoeven praten. 

Ontdek de kracht van transformational cupping en investeer in jouw welzijn op een diepgaand niveau.