Als je voor de eerste keer bij mij komt, vindt altijd eerst een intakegesprek plaats. Samen kijken we naar waar jij tegenaan loopt. Ik wil de diepere oorzaken achter je huidproblemen aan pakken, zodat ik zorg voor echte verbetering van je huid.

Esse Skincare is andere skincare dan de conventionele skincare. Esse is volledig biologisch van oorsprong met intensieve werkstoffen, zodra je overstapt van een conventioneel merk naar Esse kan er meestal een detox reactie plaats vinden.

Esse Skin Experience Basic

60 min 

Een behandeling met de basics van Esse.        

Reiniging, huidanalyse, exfoliant, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en dag/nacht crème.

€ 87,50

 

Esse Skin Experience Youth

60 minuten
 
Een zuiverende behandeling voor de vette, onzuivere en acne gevoelige huid. Producten van Esse reinigen, kalmeren en voeden de huid met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en probiotica.

 

€ 97,50

 

 

Esse Skin Experience Brightening 

60 minuten

Een effectieve behandeling om hyperpigmentatie tegen te gaan en de teint te verhelderen en egaliseren. Producten van Esse verhelderen en voeden de huid met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Een BHA peeling in combinatie met een bright ampule (optioneel € 19,50) pakken de pigmentatie aan.

 

€ 97,50 

 

Esse Skin Experience Sensitive 

60 minuten

Een fijne behandeling voor de gevoelige huid. Probiotische extracten en prebiotsiche voedingsstoffen ondersteunen de balans in het huidmicrobioom en verbeteren hydratatie.

€ 87,50